Vinterunderhåll

Från A till B, oavsett årstid

Den gröna säsongen är bara en av strängarna på vår lyra. Många av våra kontrakt omfattar även underhållet under den kalla årstiden, till exempel snöröjning, halkbekämpning och isbanor. Givetvis kan du även anlita oss för enstaka uppdrag.

Det som göms i snö kommer upp i tö. Genom att låta oss på Tylömarks ta hand om er trädgård och gångar även på vintern minskar du risken för skador på dina växter. Med olika aktörer per säsong är risken stor att gröna ytor, buskar och planteringar körs sönder under snöröjningen. Man har ju inte koll på vad som finns under det vita täcket.

Snöa inte in på sommaren

Faktum är att en massa viktigt arbete kan utföras under vinterhalvåret, utöver snöröjning och sandning. Beskärning är ett av exemplen, men vi erbjuder även en rad andra tjänster: trädfällning, slyröjning, garagestädning, vindstömning … endast din egen fantasi sätter gränser!

Här på Locum är vi många som känner till Tylömarks och samarbetet löper på bra – de löser saker direkt när man upptäcker något. Jag skulle definitivt rekommendera andra att ta med dem när man upphandlar.

Lars Bolander
Driftcontroller, Locum

Intresserad?

Är du intresserad av våra tjänster?

Kontakta oss