Allt växer med ansvar

Tylömarks Trädgård anlägger och sköter grönytor åt bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare. En stor del i vårt framgångsrecept är att vi har en hög andel egen personal. Alla anställda vet hur viktigt det är att ge slutkunderna ett gott bemötande och att se dem som sina egentliga uppdragsgivare.

Som kund hos Tylömarks kommer du ha få kontaktpersoner. De har fullt fokus på dig och känner din verksamhet väl. Vi är problemlösare och tar tag i uppgiften på en gång – utan ”långbänkar”. Vår filosofi ligger så långt ifrån byråkrati du kan komma!

Hög kompetensnivå

Vår främsta styrka är våra medarbetares kompetens. Majoriteten av våra anställda är trädgårdsutbildade. Tio procent har universitetsutbildning inom trädgård, agronomi och/eller biologi och naturvård. Över 20 procent har fem till tio års erfarenhet inom branschen.

Närvaro och flexibilitet

Verksamheten är uppbyggd kring små platskontor (depåer). På så sätt kan vi alltid vara nära kunden och anpassa oss efter de aktuella behoven – vi har inte ens samma arbetstider på våra olika depåer. För dig som kund blir detta bekvämt då du kan släppa mycket av ansvaret till oss.

Tillhör du offentligheten?

Tylömarks anlägger och sköter även om offentliga utemiljöer.  Vänd dig till  vårt systerbolag, Tylömarks Entreprenad, om du vill veta mer.

Intresserad?

Är du intresserad av våra tjänster?

Kontakta oss