Snöröjning

Ett steg före vädret

Träden må ha tappat sina löv och plantorna sover under snön. Vårt ansvar för ett område går aldrig i ide – oavsett om det är en park eller en vägsträcka.

Våra insatser inom snöröjning har en bred räckvidd – från det lilla till det stora. Vi kan lika gärna stå och skotta entrén till ett flerbostadshus, som att snöröja gångar på en kyrkogård.

I takt med utvecklingen

Tack vare en väl anpassad maskinpark håller vi en hög sysselsättningsgrad på maskinerna. Förutom att det är ekonomiskt fördelaktigt kan vi även uppgradera maskinparken med täta intervall, så att vi kör med allt modernare katalysatorer och bättre bränsle – särskilt viktigt i innerstaden, där det redan finns mycket föroreningar i luften.

Håll huvudet kallt

Från den 15 november till den 1 april är vår jourtelefon öppen dygnet runt. Vi har ett avtal med SMHI som ger oss snabba uppdateringar – bland annat radarövervakning på nederbörd och en kontinuerligt uppdaterad 24-timmars prognos som visar nederbörd, temperatur, yttemperatur och daggpunkt.

De fasta ronderingarna gör vi enligt ett geografiskt schema som är utarbetat för att vara mest effektivt ur logistisk synpunkt, men naturligtvis anpassar vi oss till var läget är mest akut. Vi har god lokalkännedom och gör alltid en separat bedömning på varje distrikt.

 

Intresserad?

Är du intresserad av våra tjänster?

Kontakta oss