Trädgårdstips – Att göra i juli – Tylömarks Trädgård


Den optimala beskärningsperioden ”JAS” börjar nu. Du kan beskära i princip allt under juli, augusti och september. Men tänk på att det är bra att alltid ta hänsyn till den aktuella växtens särskilda behov. Här kommer trädgårdstipsen från oss på Tylömarks Trädgård för juli månad.

 

I trädgården frodas det mesta i juli. Spendera mycket av din tid ute i växtligheten. Beskärningens tid är här men tänk på att ta små pauser, då och då. Känn in och dofta på alla växterna och passa på att framför allt njuta.

Ett annat tips är också att sätta lite extra guldkant på din dukning och förgyll alla dina måltider med vackra blommor.

 

Trädgårdstips – Att göra i juli

  • Beskär dina växter. Tänk på att det är bra att ta hänsyn till den aktuella växtens specifika behov.
  • Ta bort vissna blommor – många perenner och sommarblommor har möjlighet att blomma om, ifall du genast tar bort de första blommorna som vissnat.
  • Är det varmt och soligt, tänk på att vattna, speciellt allt nyplanterat. Mindre växter som har grundare rötter måste vattnas oftare. En stor buske eller ett träd behöver minst 15–20 liter vid en vattning.
  • Njut i fulla drag av din blomstrande och vackra trädgård.

 

Ha en riktigt underbar sommar!
/ Teamet på Tylömarks Trädgård

 

 

Vi på Tylömarks Trädgård skapar och förbättrar utemiljöer för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag

Kontakta oss vid frågor och funderingar. Du hittar våra medarbetares kontaktuppgifter, här! Om du inte vet vem du ska kontakta direkt, varmt välkommen att höra av dig till oss via:


Tylömarks Trädgård AB

Tel  08-25 81 40
E-post  info[@)]tylomarks.se