Trädgårdstips – Att göra i juli – Tylömarks Trädgård

Nu är det juli och här kommer trädgårdstipsen från oss på Tylömarks Trädgård. Nu startar den optimala beskärningsperioden ”JAS”. Under juli, augusti och september kan du beskära i princip allt, även om det alltid är bra att ta hänsyn till den aktuella artens specifika behov.

 

Beskärningens tid är här och i trädgården prunkar det mesta just nu. Så passa på att njuta av dina blommor varje dag och spendera gärna mycket tid i trädgården. Ta små pauser, känn och dofta på växtligheten och sätt guldkant på din dukning och förgyll alla måltider med blommor.

Trädgårdstips – Att göra i juli

  • Beskär dina växter
  • Ta bort vissna blommor – många perenner och sommarblommor har möjlighet att blomma om utifall du genast tar bort de första blommorna som vissnat
  • Njut i fulla drag av din blomstrande trädgård


Lycka till!
/ Teamet på Tylömarks Trädgård