Vi söker platschef / arbetsledare

Är du en driven person som gärna tar ett stort ansvar och har gedigen erfarenhet inom trädgård? Då kanske du är personen vi letar efter. Vi tror att du är en självgående person som har sinne för affärer, gillar trädgårdsskötsel, brinner för personalansvar och att ha ett nära samarbete med dina kunder.

Tylömarks Trädgård söker nu en platschef / arbetsledare med ansvar för en del av våra depåer i Stockholmsområdet. Arbetsuppgifterna är varierande med en stor del operativt arbete. Du kommer vara kontaktperson för kunderna inom ditt område och ha personalansvar för upp till 30 personer under högsäsong. Du ansvarar också för budget samt att dina medarbetare har tillgång till den utrustning som behövs för att utföra ett bra arbete.

Du är serviceinriktad, lyssnar gärna till dina kunders utmaningar och behov och gillar att lösa problem. Du har ett starkt personligt driv samt erfarenhet av personalfrågor och/eller ekonomi.


Dina grundläggande kvalifikationer:
▪    Minst en gymnasieutbildning inom områdena trädgård, mark och anläggning
▪    Du ska ha arbetat med kalkylering, arbets- och projektledning
▪    Relevant, dokumenterad arbetslivserfarenhet inom trädgård
▪    B-körkort är ett krav


Dina personliga egenskaper:
▪    Kundorienterad och socialt kompetent
▪    Vara självgående och drivande för dina ansvarsområden
▪    Engagerad och intresserad av ditt arbete
▪    Värdera en fri roll med mycket eget ansvar
▪    Ha en stor portion humor

Det du får hos oss:
Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med många intressanta möten med våra kunder och medarbetare. Inom Tylömarks arbetar cirka 100 personer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Fast lön.

Din ansökan:
Välkommen att skicka din ansökan till marie.tylomark@tylomarks.se eller till Tylömarks Trädgård AB, Ulvsundavägen 25, 167 32 Bromma. Märk din ansökan med ”Platschef/arbetsledare”. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson:
Marie Tylömark, marie.tylomark@tylomarks.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Tylömarks Trädgård AB skapar och förbättrar utemiljöer för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Med lång erfarenhet, yrkeskompetens och kvalitetssäkring erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster, från underhåll av vägar och grönytor till specialiserad naturvård.