Tylömarks Trädgård söker arbetsledare / förman

Är du en driven person som gärna tar ett stort ansvar och har gedigen erfarenhet inom trädgård? Då kanske du är personen vi letar efter. Vi tror att du är en självgående person som har sinne för affärer, gillar trädgårdsskötsel, brinner för personalansvar och att ha ett nära samarbete med dina kunder.

Du är serviceinriktad, lyssnar gärna till dina kunders utmaningar och behov, gillar att lösa problem och har ett starkt personligt driv.


Dina grundläggande kvalifikationer:
▪    Minst en gymnasieutbildning inom dessa områden: trädgård, mark och anläggning
▪    Relevant, dokumenterad arbetslivserfarenhet inom trädgård
▪    B-körkort är ett krav


Dina personliga egenskaper:
▪    Kundorienterad och socialt kompetent
▪    Vara självgående och drivande för dina ansvarsområden
▪    Engagerad och intresserad av ditt arbete
▪    Ha en stor portion humor

Det du får hos oss:
Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med många intressanta möten med våra kunder och medarbetare. Inom Tylömarks arbetar cirka 100 personer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Fast lön.

Din ansökan:
Välkommen att skicka din ansökan till marie.tylomark@tylomarks.se eller till Tylömarks Trädgård AB, Ulvsundavägen 25, 167 32 Bromma. Märk din ansökan med ”arbetsledare / förman”. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontaktperson:
Marie Tylömark, marie.tylomark@tylomarks.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Tylömarks Trädgård AB skapar och förbättrar utemiljöer för bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Med lång erfarenhet, yrkeskompetens och kvalitetssäkring erbjuder vi ett brett spektrum av tjänster, från underhåll av vägar och grönytor till specialiserad naturvård.